Pachet Complet Marketing - Termoplast|Cromatic Design

Cromatic Design - Studiu de caz pentru Termoplast

pachet complet marketing

pentru termoplast

termoplast logo

despre client

Construită pe valorile unui business de familie, intenţia TERMOPLAST este să producă o tâmplărie remarcabilă prin unicitatea ei, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic.

provocare

Termoplast este un producător și exportator de tâmplărie PVC, atât pe piața internă cât și europeană. Are o cifră de afaceri de 4 milioane de lei.

abordare

Vizibilitate crescută pe plan intern dar și european (având în vedere partea de export), prezentarea lucrărilor către public, atragerea de parteneri noi.

rezultate

Vizibilitate crescută de la 5% la 35%

Cromatic Design  - continut video pentru Termoplast

continut video

Realizare integrală a materialelor video – de la concept la editare și montaj, pentru o parte din produsele companiei. Realizare video tip animație care aduce o perspectivă nouă și o identitate brandului, făcându-l mai recognoscibil prin asocierea cu o anumită imagine.

prezentare de produs

Materiale video complexe și grafică pentru site și rețele de socializare, care să aducă un plus de informații potențialilor clienți interesați de produs.

prezentare de brand

Realizarea materialelor care să crească awareness-ul și să dea o identitate brandului, care să-l facă recognoscibil și să stimuleze curiozitatea potențialilor clienți.

screen continut video

inbunatatire website

Realizare mega meniu și pagini noi. Optimizarea vitezei de încărcare a site-ului. Creare de landing page specializat pentru google. Campanii de promovare a unor servicii speciale, inclusiv materialele foto și video aferente. Optimizarea textelor.

icon copyrighter

Texte optimizate de copywriter

+

icon video player

Video-uri de prezentare si de produs

+

icon seo

Pagini noi cu informatii aditionale

Termoplast - site printscreen
Termoplast - site printscreen
Termoplast - site printscreen

Vrei sa colaboram?

Suntem pregatiti pentru provocari noi